Boedelopruiming

Boedelopruiming

Vrijblijvende offerte

Boedelopruiming? Wovia helpt u graag.

Als een woning moet worden leeggemaakt, kan het zijn dat u dit zelf niet kunt doen. Het is bijvoorbeeld lichamelijk te zwaar. Of u woont elders in het land en heeft geen tijd om het te doen. Zoekt u hulp bij een boedelopruiming? Wovia helpt u er graag bij. Ook bij het ontruimen van een zorgkamer of bedrijfspand.

Eerste contact bij een boedelopruiming.

Een boedelopruiming doet u niet dagelijks. Daarom hechten we er waarde aan u een goed gevoel te geven. Na het eerste contact (vaak per telefoon of mail) komen wij altijd persoonlijk langs om kennis te maken. Samen bekijken we de woning en vertelt u wat er allemaal gedaan moet worden. Ook bekijken we dan rustig de woning om een goede inschatting van het werk te kunnen maken. We bespreken of er waardevolle spullen zijn die bewaard moeten blijven of misschien naar familie of kennissen moeten. Kort daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte. Daarin staan in detail de werkzaamheden en natuurlijk de prijs. Samen bepalen we de opleverdatum. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd, plannen we het werk in.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen inboedel opruimen en seniorenverhuizingen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
  • Veel extra diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Offerte

Aan de slag

Op de afgesproken dag komen wij bij u langs. Met zorg en aandacht verzorgen we de boedelopruiming. We laten de woning altijd netjes achter. Ook vervoeren we de overgebleven spullen volgens de afspraken die we eerder daarover met u hebben gemaakt. Misschien naar familie of naar één van de goede doelen en stichtingen waarmee we samenwerken. Als u wilt, kunnen we ook spullen opkopen. Dan brengen we de waarde van de opkoping in mindering op de eindfactuur. Verder kunnen we voor u bemiddelen in de verkoop van spullen via diverse veilinghuizen waarmee wij samenwerken.

Aanvullende diensten bij een boedelopruiming

Moet er meer gebeuren dan alleen een boedelopruiming? Ook dan helpen wij u graag. Bijvoorbeeld als de vloer kaal moet worden opgeleverd of de muren gewit. Maar ook voor werkzaamheden zoals een zonnescherm verwijderen, muren herstellen of een terras schoonspuiten. Met ons totale dienstenpakket maken wij uw woning verhuur- of verkoopklaar. Er is altijd één aanspreekpunt, waardoor de situatie op ieder moment overzichtelijk blijft.

Daarom kiest u voor Wovia bij een boedelopruiming

Vooraf en tijdens de boedelopruiming denken wij actief met u mee. Door onze jarenlange ervaring is onze dienstverlening volledig op u afgestemd. Wij nemen zoveel mogelijk vragen en onzekerheden weg. Bovendien bieden wij op al onze werkzaamheden oplevergarantie. Dat betekent dat wij pas klaar zijn, als u tevreden bent. Zorgzaam ontruimen en vertrouwd verhuizen, daar staan wij voor. Wij zijn een landelijke organisatie: u kunt altijd bij ons terecht.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met