Huis leegmaken na overlijden

Huis leegmaken na overlijden

Vrijblijvende offerte

Huis leeg maken na overlijden

Een huis leegmaken na een overlijden kan emotioneel zijn. Wovia ondersteunt u hier graag in. Met onze professionele en respectvolle aanpak kunnen we u bijstaan in een vaak moeilijke tijd. Een dierbare verliezen geeft naast verdriet soms ook stress. Des te fijner is het als u een handje wordt geholpen met het leegruimen van een woning. Wij helpen u graag.

Zo gaan we te werk kort na een overlijden

Na het eerste contact, vaak per telefoon of e-mail, plannen we een afspraak in om het huis te bekijken. Samen met u en eventuele andere nabestaanden bespreken we welke spullen bewaard moeten blijven en welke niet. Ook spreken we af op welke dag we de woning gaan ontruimen. Nadat we precies weten wat er gedaan moet worden, ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte. Bent u akkoord, dan plannen we het werk in. Op de afgesproken dag verzorgen we de ontruiming tot in detail.

Wovia Woningontruiming

  • Respectvol en professionele hulp bij een huis leegmaken na een overlijden
  • Aanvullende diensten zoals reiniging en herstelwerkzaamheden
  • Ook voor vervuilde of overvolle woningen
  • Vervoer overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
  • Offerte

Wat te doen met de spullen in het huis na overlijden

Soms zijn er heel veel spullen in het huis, soms ook niet. Hoe de situatie ook is, we denken altijd met u mee en helpen u bij eventueel lastige keuzes maken. Belangrijk is dat u voor uzelf bepaalt welke spullen emotionele waarde hebben en die u dus wilt houden. Daarna kijken we
naar de spullen die overblijven. Waardevolle goederen kunnen wij van u opkopen. Ook kunnen we voor u bemiddelen in de verkoop van spullen via diverse veilinghuizen waarmee we samenwerken. Tot slot werken we samen met verschillende goede doelen en stichtingen. Voor het vervoer van de spullen daar naartoe berekenen wij geen extra kosten.

Aanvullende diensten rondom het leegmaken van een huis na overlijden

Misschien is er meer nodig, dan alleen de woning leegmaken. De woning verhuurklaar maken, bijvoorbeeld. We helpen u hier graag bij. Ook als het gaat om werkzaamheden zoals een zonnescherm verwijderen, muren herstellen of een terras schoonspuiten. Met ons totale dienstenpakket maken we uw woning verhuur- of verkoopklaar.

Huis leegmaken na overlijden: ook vervuilde of overvolle woningen

Als het huis van een dierbare na overlijden overvol of vervuild blijkt te zijn, kan de schaamte bij nabestaanden soms groot zijn. Vaak was de omgeving zich niet bewust van wat zich tussen de vier muren afspeelde. Wovia heeft ruimschoots ervaring met zulke woningontruimingen. Vaak ligt er een lichamelijke of geestelijke aandoening aan ten grondslag. Op respectvolle en professionele wijze helpen we u zo’n huis na overlijden leeg te ruimen.

Laat Wovia het huis respectvol leegmaken na overlijden

Wij doen er alles aan om een huis na overlijden in alle rust en met respect leeg te ruimen. We denken met u mee en nemen zoveel mogelijk vragen en onzekerheden weg. Op al onze werkzaamheden bieden we oplevergarantie. Dat betekent dat we pas klaar zijn, als u tevreden bent. Zorgzaam ontruimen; daar staan we voor.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Werkgebied Wovia

Uiteraard zijn wij ook in andere regio's actief!

Partners

Wovia werkt samen met