Inboedel opruimen

Inboedel opruimen

Vrijblijvende offerte

Inboedel opruimen? Wovia helpt u graag.

Een woning opruimen en helemaal leegmaken is vaak meer dan ‘even de bezem erdoor’. Soms is het een emotionele aangelegenheid, bijvoorbeeld bij een overlijden. Ook kan het zijn dat u er lichamelijk niet meer toe in staat ben. In alle gevallen helpt Wovia u graag bij het opruimen van een woning.

Eerste contact voor inboedel opruimen

Na het eerste contact (vaak per telefoon of mail) komen wij altijd persoonlijk langs om kennis te maken. We bekijken de woning en maken een inschatting van het werk. Hierna ontvangt u een vrijblijvende offerte. Daarin staan in detail de werkzaamheden en natuurlijk de prijs. Samen bepalen we de opleverdatum. Nadat u de offerte heeft goedgekeurd, is het van belang dat u zelf bepaalt welke waardevolle spullen behouden moeten blijven.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen inboedel opruimen en seniorenverhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
  • Offerte

Aan de slag

In de offerte hebben we een datum afgesproken waarop wij aan de slag gaan. Allereerst wordt de inboedel verwijderd en afgevoerd. We besteden zorg en aandacht aan ons werk. Een woning ontruimen betekent dat we met respect werken en de woning leeg en netjes achterlaten, zoals we hebben afgesproken. We bespreken altijd vooraf, met u of met familie, waar alle spullen naartoe mogen.Bijvoorbeeld naar familie of één van de goede doelen en stichtingen waarmee we samenwerken. Wilt u dat we afspraken maken over het opkopen van goederen? Dat kan. Dan brengen we de waarde van de opkoping in mindering op de eindfactuur. Als u wilt, kunnen we ook voor u bemiddelen in de verkoop van spullen via diverse veilinghuizen waarmee wij samenwerken.

Aanvullende diensten bij inboedel opruimen

Soms moet er meer gebeuren dan een inboedel opruimen. De vloer moet bijvoorbeeld kaal worden opgeleverd. Of de muren moeten worden gewit. Ook dan helpen wij u graag. Ook voor werkzaamheden als een zonnescherm verwijderen, muren herstellen of een terras schoonspuiten. Met ons totale dienstenpakket maken wij uw woning verhuur- of verkoopklaar. U heeft bovendien maar één aanspreekpunt, waardoor de situatie op ieder moment overzichtelijk blijft.

Daarom kiest u inboedel opruimen door Wovia

Wij zijn gespecialiseerd in het opruimen van inboedels. Door onze jarenlange ervaring hebben wij onze dienstverlening volledig op u afgestemd. Wij denken actief met u mee en nemen zoveel mogelijk vragen en onzekerheden weg. Voor en tijdens het opruimen. Op al onze werkzaamheden bieden wij oplevergarantie. Dat betekent dat wij pas klaar zijn, als u tevreden bent. Zorgzaam ontruimen en vertrouwd verhuizen, daar staan wij voor. Wij zijn een landelijke organisatie: u kunt dus altijd bij ons terecht.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met