Ontruimen en verhuizen

Ontruimen en verhuizen

Vrijblijvende offerte

Seniorenverhuizing en woningontruiming combineren

Verhuist u van groot naar klein en zoekt u hulp bij zowel ontruimen als verhuizen? Wovia Woningontruiming helpt u graag. Met onze verhuisservice zorgen we ervoor dat de spullen die u mee wilt hebben, netjes worden verhuisd naar uw nieuwe onderkomen. De oude woning ontruimen we en leveren we schoon af.

Seniorenverhuizing

Bij een seniorenverhuizing is er vaak sprake van een verhuizing van groot naar klein. Van een eengezinswoning naar een appartement bijvoorbeeld. Vaak zijn er dan spullen die niet mee kunnen naar de nieuwe woning. Samen met u of met familie bepalen we welke spullen meeverhuizen en waar de overgebleven spullen naartoe gaan. Op de afgesproken dag verzorgen we de verhuizing tot in detail. Lees meer over hoe we dat precies doen.

Wovia Woningontruiming

  • Voor hulp bij verhuizen en ontruimen
  • Specialist in seniorenverhuizingen
  • Woningontruiming met respect en aandacht
  • Gratis vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Ook voor verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Aanvullende diensten zoals reiniging en herstelwerkzaamheden
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
  • Offerte

Ontruiming

Een woning ontruimen is meer dan een huis leegmaken. We besteden zorg en aandacht aan ons werk. Een woning ontruimen betekent voor ons dat wij met respect handelen en de woning leeg en netjes achterlaten, zoals we hebben afgesproken. We bespreken altijd vooraf, met u of met familie, waar alle spullen naartoe mogen. Misschien naar familie of naar één van de stichtingen waarmee we samenwerken. Ook kunnen we afspraken maken over het opkopen van goederen. In dat geval brengen we de waarde van de opkoping in mindering op de eindfactuur. Verder kunnen we voor u bemiddelen in de verkoop van spullen via diverse veilinghuizen waarmee wij samenwerken.

Aanvullende diensten rondom verhuizing en woningontruiming

Soms moet er meer gebeuren dan alleen een ontruiming. De vloer moet bijvoorbeeld kaal worden opgeleverd. Of de muren moeten worden gewit. Bij Wovia helpen wij u graag. Ook voor werkzaamheden als een zonnescherm verwijderen, muren herstellen of een terras schoonspuiten. Met ons totale dienstenpakket maken wij uw woning verhuur- of verkoopklaar. U heeft bovendien maar één aanspreekpunt, waardoor de situatie op ieder moment overzichtelijk blijft.

Daarom kiest u voor Wovia Woningontruiming

Wovia is volledig ingericht op het zorgeloos uitvoeren van een seniorenverhuizing. Wij denken actief met u mee en nemen zoveel mogelijk vragen en onzekerheden weg. Voor en tijdens de seniorenverhuizing. Wij hebben samenwerkingsverbanden met uitvaartorganisaties, thuiszorgverleners, woningbouwverenigingen, begrafenisondernemers, bewindvoerders, makelaars, notarissen en gemeenten. Op al onze werkzaamheden bieden wij oplevergarantie. Dat betekent dat wij pas klaar zijn, als u tevreden bent. Zorgzaam ontruimen en vertrouwd verhuizen; daar staan wij voor.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met