Huis leegmaken

Huis leegmaken

Vrijblijvende offerte

Huis leegmaken

Bij een verhuizing, ontruiming of overlijden moet een huis worden leeggemaakt. Er zijn omstandigheden waardoor u dat niet zelf kunt doen. Omdat het lichamelijk of emotioneel te zwaar is, bijvoorbeeld. Wovia Woningontruiming is specialist in het leegmaken van een huis. Wij helpen u dan ook graag.

Huis leegmaken vraagt zorg en aandacht

Of het nu gaat om een eengezinswoning of driekamerappartement, wij helpen u graag. U bepaalt zelf wat wij precies doen. Leegmaken, schoonmaken, opleverklaar maken, noem maar op. Moet een huis worden leeggemaakt omdat u gaat verhuizen naar een kleine woning? Wij zijn gespecialiseerd in seniorenverhuizingen.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van huis leegruimen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
  • Offerte

Een huis leegmaken pakken we zo aan

Een huis leegmaken is geen dagelijks werk voor u. Daarom vinden wij het belangrijk dat we u een goed gevoel geven. Na een eerste contact (vaak per telefoon of mail) komen we altijd persoonlijk langs. Samen bekijken we het huis en vertelt u wat er allemaal gedaan moet worden. U vertelt ons waar u wilt dat de spullen naartoe gaan. Naar familie bijvoorbeeld, of een goede doelen stichting. Ook spreken we de opleverdatum af. Kort daarna ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte. Na uw goedkeuring plannen we het werk in.

Aan de slag

Op de afgesproken dag komen wij bij u langs en gaan we aan de slag. Het werk wordt altijd met zorg en aandacht uitgevoerd. We laten de woning netjes achter. Ook vervoeren we de overgebleven spullen volgens de afspraken die we eerder daarover met u hebben gemaakt. Als u wilt, kunnen we ook spullen opkopen. Dan brengen we de waarde van de opkoping in mindering op de eindfactuur. Verder kunnen we voor u bemiddelen in de verkoop van spullen via diverse veilinghuizen waarmee wij samenwerken.

Aanvullende diensten bij een huis leegruimen

Moet er meer gebeuren dan alleen een huis leegruimen? Dat verzorgen we graag voor u. Wij bieden tal van aanvullende diensten die u volledig kunnen ontzorgen. Zoals de vloer kaal opleveren of muren witten. Maar ook werkzaamheden zoals een zonnescherm verwijderen, muren herstellen of een terras schoonspuiten. Na afloop nemen wij contact met u op om het resultaat te beoordelen. Desgewenst kunnen wij de eindoplevering voor u uitvoeren met de verhuurder.

Daarom kiest u huis leegruimen met Wovia

Zorgzaam en betrouwbaar ontruimen en verhuizen. Daar staan wij voor. Kiest u voor Wovia, dan kiest u voor betrouwbaarheid en maximale ontzorging. U heeft dus geen omkijken meer naar de woningontruiming.  Onze medewerkers zijn professioneel en hebben hart voor hun werk. Met onze oplevergarantie weet u zeker dat het werk er pas op zit, als u tevreden bent. Omdat wij vanuit meerdere locaties werken, hebben wij een landelijke dekking.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Werkgebied Wovia

Uiteraard zijn wij ook in andere regio's actief!

Partners

Wovia werkt samen met