Woningontruiming na overlijden

Woningontruiming na overlijden

Vrijblijvende offerte

Woningontruiming na overlijden? Wovia helpt u graag verder.

Als een dierbare is overleden, moet er vaak van alles gebeuren. Bijvoorbeeld de woning van de overledene leegruimen. Zo’n klus kan emotioneel zijn. Wovia helpt u hier graag bij. Stap voor stap nemen we met u door wat er allemaal gedaan moet worden en denken daarbij altijd mee. In alle rust en met respect zorgen we ervoor dat de woning wordt leeggeruimd.

Wovia Woningontruiming

  • Respectvolle en professionele woningontruiming na overlijden
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Ook voor vervuilde of overvolle woningen
  • Vervoer overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
  • Offerte

Eerste contact na een overlijden

Een woningontruiming na overlijden begint vaak met een eerste contact per telefoon of e-mail. Hierna komen we bij u langs. Samen bepalen we wat er moet gebeuren en wanneer. Nadat we een goed beeld van het werk hebben, ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte met planning. Als de offerte akkoord is, plannen we het werk in. Vervolgens kunt u ervan op aan dat de woning netjes en met respect wordt ontruimd volgens de afspraken die we hebben gemaakt.

Wat te doen met de spullen in de woning na overlijden

Zijn er spullen met emotionele waarde? We zorgen ervoor dat die apart worden gehouden en eventueel worden afgeleverd op een adres dat u ons doorgeeft. Ook bekijken we of er waardevolle spullen zijn. Die kunnen we van u opkopen. Of als u wilt, bemiddelen we voor u met veilinghuizen waarmee we samenwerken. Verder proberen we zo min mogelijk spullen weg te gooien. Daarom werken we nauw samen met goede doelen en stichtingen, waarnaar we de overgebleven spullen brengen. Voor het vervoer van de spullen daar naartoe berekenen we geen extra kosten.

Aanvullende diensten bij een woningontruiming na overlijden

Moet er meer gebeuren, dan alleen de woning leegmaken? Met ons totale dienstenpakket kunnen we de woning verhuur- of verkoopklaar maken. Denk bijvoorbeeld aan muren witten of een vloerverwijdering. Maar ook werkzaamheden als een zonnescherm verwijderen, muren herstellen of een terras schoonspuiten.

Woningontruiming na overlijden: ook vervuilde of overvolle woningen

Vaker dan u misschien denkt verzorgen we woningontruimingen van huizen die overvol of vervuild zijn. We merken dat bij zulke ontruimingen de schaamte bij nabestaanden soms groot is. Ten tijde van leven waren zij zich niet bewust van hoe de leefomgeving er van de dierbare aan toe was. Soms ligt er een lichamelijke of geestelijke aandoening aan ten grondslag. Op respectvolle en professionele wijze helpen wij u zo’n huis na overlijden leeg te ruimen.

Wovia verzorgt de woningontruiming na overlijden respectvol

In alle rust en met respect verzorgen wij een woningontruiming na overlijden. We nemen uw vragen en onzekerheden weg en denken altijd met u mee. Bovendien bieden we op al onze werkzaamheden oplevergarantie. Dat betekent dat we pas klaar zijn, als u tevreden bent. Zorgzaam ontruimen; daar staan wij voor.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Werkgebied Wovia

Uiteraard zijn wij ook in andere regio's actief!

Partners

Wovia werkt samen met