Woningontruiming

Woningontruiming in de regio Utrecht

Vrijblijvende offerte

Woningontruiming in regio Utrecht

Zoekt u hulp bij het ontruimen van een woning in de regio Utrecht? Wovia Woningontruiming helpt u graag. We kunnen alles uit handen nemen, als u wilt. Ontruimen, schoonmaken, opleverklaar maken, noem maar op. We doen dat trouwens niet alleen bij woningen. Ook ontruimen we een zorgkamer, zoals een verpleegkamer, of een bedrijfspand. Heeft u verhuisplannen? We zijn gespecialiseerd in seniorenverhuizingen.

Waarom hulp bij woningontruiming?

Niet iedereen is in staat een woning te ontruimen. Zo kan het lichamelijk te zwaar zijn. Of te emotioneel, bijvoorbeeld bij een overlijden. Ook tijd kan een rol spelen, zoals bij een emigratie. Wovia Woningontruiming biedt hulp bij alle vormen van een woning ontruimen.

Zo werkt een woningontruiming in Utrecht en omgeving

Overweegt u een woningontruiming? Na het eerste contact (vaak per telefoon of mail) komen wij altijd persoonlijk langs om kennis te maken. We bekijken de woning en maken een inschatting van het werk. Hierna ontvangt u een vrijblijvende offerte. Daarin staan in detail de werkzaamheden en natuurlijk de prijs. Samen bepalen we de opleverdatum.

Hergebruik bij woningontruiming

Wovia hecht veel waarde aan duurzaamheid. Zijn er waardevolle spullen die u niet zomaar wilt wegdoen, maar ook niet wilt houden? We schatten dit op waarde in en kunnen het van u opkopen. Ook bemiddelen we bij verkoop. Zijn er spullen bij die weinig waard zijn, maar nog wel in goede staat? We leveren die graag aan één van de stichtingen waar wij mee samenwerken (zoals De Goede Winkel en Leger des Heils). Zonder extra kosten.

Daarom kiest u voor Wovia Woningontruiming

Uw woningontruiming is bij Wovia in goede en professionele handen. We werken al vele jaren voor particulieren, bewindvoerders, notarissen, makelaars, woningbouwverenigingen en zorginstellingen. Met onze service ontzorgen we volledig en nemen alles uit handen. Ook bieden we een oplevergarantie op onze werkzaamheden. Dat betekent dat we pas klaar zijn als u tevreden bent. Zorgzaam ontruimen en vertrouwd verhuizen; daar staan we voor.

Woningontruiming in regio Utrecht

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Gespecialiseerd in seniorenverhuizingen
  • Ook voor schoonmaken, opleverklaar maken en extra opslag
  • Duurzame woningontruiming en levering naar goede doelen en stichtingen
  • Goede samenwerkingen notarissen, gemeenten, woningbouwverenigingen en makelaars
  • Landelijke dekking
  • Altijd met oplevergarantie
  • Offerte

Complete dienstverlening: ook voor tijdelijke opslag in regio Utrecht

Wovia heeft samenwerkingsverbanden met uitvaartorganisaties, thuiszorgverleners, woningbouwverenigingen, begrafenisondernemers, bewindvoerders, makelaars, notarissen en gemeenten. Op die manier kunnen we een complete dienstverlening bieden. Heeft u voor een korte of langere periode extra ruimte nodig? Wovia kan u helpen met flexibele opslagruime.

Ontruimen en verhuizen in de regio Utrecht

Moet uw woning worden ontruimd omdat u kleiner gaat wonen? Zoekt u hulp bij zowel het ontruimen als de verhuizing? Bij Wovia Woningontruiming kunnen we u met beide van dienst zijn. Ook zijn we een betrouwbare partner als het gaat om een seniorenverhuizing.

Meer weten over onze dienstverlening of vrijblijvend een offerte? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met