Huisraad opkopen

Huisraad opkopen

Vrijblijvende offerte

Huisraad opkopen bij een woningontruiming

Bij een verhuizing of woningontruiming kunnen spullen overblijven die u niet meer wilt houden maar nog wel van waarde zijn. U kunt deze spullen door ons laten opkopen. De geschatte waarde brengen wij in mindering op eindfactuur. We kopen alleen op in combinatie met een woningontruiming of verhuizing. Op die manier leveren we een totaal dienstenpakket aan.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van huisraad
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
  • Offerte

Huisraad opkopen: zo werkt het

Het opkopen van meubels en spullen gaat altijd samen met een woningontruiming of verhuizing. Samen bekijken we in de woning wat er allemaal moet worden gedaan. We bespreken dan ook wat er met alle spullen gedaan moet worden. Wilt u bijvoorbeeld alles door ons laten ontruimen, of zijn er spullen die naar een andere bestemming moeten? Naar de nieuwe locatie of bijvoorbeeld naar familie. Heeft u geen bestemming, dan kunt u de spullen ook door ons laten opkopen of opslaan. De waarde van spullen die we kunnen opkopen schatten we in. Het totaalbedrag daarvan brengen we in mindering op de eindfactuurHuisraad opkopen: wel of niet geschikt

Alleen onbeschadigde huisraad is geschikt voor opkoop of veiling. Denk hierbij aan recent witgoed, antiek, design, verzamelingen, sieraden en merkartikelen. Blijven er artikelen over die nog wel bruikbaar zijn, maar niet goed genoeg voor opkoop? Die gooien we liever niet weg. We leveren dit graag aan één van de goede doelen en stichtingen waarmee wij samenwerken.

Hergebruik inboedel

Wovia heeft het hergebruik van spullen en het milieubewust omgaan met afval hoog in het vaandel. Met ons totale dienstenpakket zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk spullen een nieuwe bestemming krijgen. Om dat kunnen doen, hebben we een uitgebreid netwerk opgebouwd van maatschappelijke instanties en samenwerkingen met goede doelen. Zo geven we spullen een tweede leven en leveren we een bijdrage leveren aan het milieu.

Aanvullende diensten bij huisraad opkopen

Moet er bij de woningontruiming meer gebeuren dan alleen een huis leegruimen en huisraad opkopen? Wij hebben een totaal dienstenpakket waarmee we onze klanten maximaal ontzorgen. Denk aan herstelwerkzaamheden, zoals een muur herstellen, of een terras schoonspuiten. Maar ook een vloer kaal opleveren of muren witten. U heeft altijd één aanspreekpunt, waardoor de situatie op ieder moment overzichtelijk blijft.

Daarom kiest u voor huisraad opkopen met Wovia

Een duurzame samenleving vinden wij belangrijk. Daarom doen we er alles aan om de hoeveelheid afval te beperken. Dat doen we door zoveel mogelijk spullen een tweede leven te geven en deze op te kopen of te leveren aan een goed doel of stichting. Kiest u voor Wovia, dan kiest u voor betrouwbaarheid en zekerheid. Dankzij onze oplevergarantie weet u zeker dat wij pas klaar zijn, als u tevreden bent. Omdat we vanuit meerdere locaties werken, hebben we een landelijke dekking.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met