Inboedelopslag

Inboedelopslag

Vrijblijvende offerte

Tijdelijke inboedelopslag voor rust en ruimte

Heeft u voor een korte of langere periode extra ruimte nodig? Wovia kan u helpen met flexibele opslagruime. Bij een woningontruiming of een verhuizing moet er vaak veel gebeuren in een korte tijd. Soms is het lastig om voor alle spullen een bestemming te vinden. Door inboedel tijdelijk op te slaan kunt u in uw eigen tempo nadenken wat er met de spullen moet gebeuren.

Zo werkt inboedelopslag

Een oplossing voor tijdelijke opslag is het huren van een unit die hier speciaal voor is ingericht. Wovia heeft contacten met meerdere flexibele opslagbedrijven in ons werkgebied. We kunnen uw spullen hier plaatsen en later weer ophalen om ze op de uiteindelijke bestemming te bezorgen. Van te voren bespreken we met u wanneer we de spullen komen ophalen. U kunt deze zelf inpakken en klaarzetten of het door ons laten doen.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
  • Offerte

In deze situaties maakt u gebruik van inboedelopslag

Moet u een woning ontruimen en weet u niet direct waar de spullen naartoe moeten? Dan kunt u deze tijdelijk door ons laten opslaan. Maar ook wanneer u bijvoorbeeld een woning gaat opknappen en tijdelijk de inboedel wilt onderbrengen. In alle gevallen halen we de spullen bij u thuis op en plaatsen deze in de opslagunit. U bepaalt zelf voor hoe lang u de spullen wilt laten opslaan.

Kosten inboedelopslag

Wat de inboedelopslag kost, is afhankelijk van de hoeveelheid spullen die moeten worden opgeslagen. Na een eerste contact (vaak per telefoon of mail) komen we persoonlijk langs. Samen bekijken we de inboedel en vertelt u wat er allemaal moet worden opgeslagen. Kort daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte met daarin de planning en prijs.

Na de periode van inboedelopslag

Zodra u een bestemming heeft voor de spullen, geeft u dat aan ons door. Wij zorgen vervolgens voor het vervoer daar naartoe. Ook kunnen we inboedel van u opkopen, wanneer dit in combinatie met een ontruiming is. Wilt u de spullen niet meer houden, maar zijn ze nog wel goed voor hergebruik? In dat geval leveren we de spullen graag aan één van de goede doelen waarmee wij samenwerken.

Aanvullende diensten bij inboedelopslag

Moet er meer gebeuren dan alleen een inboedelopslag? We zijn specialist in woningontruimingen en verhuizingen. Ook kunnen we bij een ontruiming of verhuizing  helpen met aanvullende diensten zoals muren witten, vloeren kaal maken of een zonnescherm verwijderen.

Daarom kiest u inboedelopslag met Wovia

Wij hebben jarenlang ervaring met woningontruiming en inboedelopslag. Kiest u voor Wovia, dan kiest u voor betrouwbaarheid en maximale ontzorging. We staan voor zorgzaam en betrouwbaar ontruimen en verhuizen. Onze medewerkers zijn professioneel en hebben hart voor hun werk. Omdat we vanuit meerdere locaties werken, hebben we een landelijke dekking.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met