Inboedel na overlijden

Inboedel na overlijden

Vrijblijvende offerte

Wij helpen u graag bij de ontruiming van een inboedel na overlijden

Een huis leegmaken na een overlijden kan emotioneel zijn. Wovia ondersteunt hier graag in. Met onze professionele en respectvolle aanpak kunnen we u bijstaan in een vaak moeilijke tijd. Een dierbare verliezen geeft naast verdriet soms ook stress. Des te fijner is het als u een handje wordt geholpen met het leegruimen van een woning. Wij helpen u graag.

Eerste contact

Vaak hebben we eerst contact via telefoon of e-mail. Daarna plannen we een afspraak in om het huis te bekijken. Samen met u en eventuele andere nabestaanden bespreken we welke spullen bewaard moeten blijven en welke niet. We denken altijd met u mee en helpen u bij eventueel lastige keuzes maken. Belangrijk is dat u voor uzelf bepaalt welke spullen emotionele waarde hebben en die u dus wilt houden. Ook spreken we af op welke dag we de woning gaan ontruimen. Nadat we precies weten wat er gedaan moet worden, ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte. Bent u akkoord, dan plannen we het werk in.

Wovia Woningontruiming

  • Respectvol en professionele woningontruiming na overlijden
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
  • Offerte

Inboedel na overlijden: zo gaan we te werk

Op de afgesproken dag komen wij bij u langs en gaan we aan de slag. Wij zorgen ervoor dat de woning met zorg en aandacht wordt leeggeruimd. Volgens de afspraken die we eerder hebben gemaakt, vervoeren we de spullen naar een volgende bestemming. Naar familie bijvoorbeeld, of een van de goede doelen waarmee wij samenwerken. Waardevolle goederen kunnen wij van u opkopen. De waarde daarvan brengen we in mindering op de eindfactuur. Ook kunnen we voor u bemiddelen in de verkoop van spullen via diverse veilinghuizen waarmee we samenwerken. We laten de woning altijd netjes achter.

Aanvullende diensten rondom inboedel na overlijden

Wij bieden meer dan alleen het leeghalen van een woning. Denk aan diensten zoals vloeren kaal opleveren, zonnescherm verwijderen of muren witten. Maar ook een terras schoonspuiten, diverse herstelwerkzaamheden of bemiddelen bij verkoop. Met al onze aanvullende diensten doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te ontzorgen. Is er sprake van een officiële oplevering van een huur- of koopwoning? Met onze ruime ervaring weten wij hier alles van en kunnen wij u volledig ontzorgen. Het opleveren van een woning is altijd maatwerk.

Inboedel na overlijden: ook vervuilde of overvolle woningen

Soms is het huis van een dierbare na overlijden overvol of vervuild en schamen de nabestaande zich daarvoor. De omgeving was zich er soms niet van bewust wat zich tussen de vier muren afspeelde. Wovia heeft ruimschoots ervaring met zulke woningontruimingen. Vaak ligt er een lichamelijke of geestelijke aandoening aan ten grondslag. Op respectvolle en professionele wijze helpen we u zo’n woning na overlijden leeg te ruimen.

Daarom kiest u voor Wovia

Wij doen er alles aan om een woning na overlijden in alle rust en met respect leeg te ruimen. We denken met u mee en nemen zoveel mogelijk vragen en onzekerheden weg. Onze professionele medewerkers voeren het werk met zorg en aandacht uit en hebben hart voor hun werk. Zorgzaam en betrouwbaar ontruimen en verhuizen. Daar staan wij voor. Met onze oplevergarantie weet u zeker dat het werk er pas op zit, als u tevreden bent. Omdat wij vanuit meerdere locaties werken, hebben wij een landelijke dekking.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Werkgebied Wovia

Uiteraard zijn wij ook in andere regio's actief!

Partners

Wovia werkt samen met