Opkopen inboedel

Opkopen inboedel

Vrijblijvende offerte

Opkopen inboedel in combinatie met ontruiming

Wij begrijpen dat sommige spullen van waarde zijn. Niet alleen emotioneel, maar ook in geld. Daarom bieden we standaard bij een ontruiming het opkopen van inboedel aan. De inboedel kopen we dan van u op en het geschatte waardebedrag brengen we vervolgens in mindering van de offerte. Op die manier leveren we een totaal dienstenpakket aan. Wij kopen alleen op in combinatie met een ontruiming en dus geen losse inboedel.

Opkopen inboedel: zo werkt het

Het opkopen van een inboedel gaat altijd samen met een ontruiming. Voordat we een woning ontruimen, hebben we natuurlijk met u kennisgemaakt. Na een eerste contact (vaak per telefoon of mail) komen we persoonlijk langs. Samen bekijken we het huis en vertelt u wat er allemaal gedaan moet worden. Dat is ook het moment dat we bespreken welke spullen u wilt laten opkopen door ons.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
  • Offerte

Wel of niet geschikt voor opkopen inboedel?

Inboedel die in aanmerking komt voor inkoop of veiling moet onbeschadigd en verkoopbaar zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan recent witgoed, antiek, design, verzamelingen, sieraden en merkartikelen. Lees hier meer over meubels en spullen opkopen. Helaas is niet alles verkoopbaar. Voor artikelen die overblijven en bruikbaar zijn, heeft Wovia een uitgebreid netwerk aan goede doelen en sociale instellingen.

Hergebruik inboedel

Wovia vindt hergebruik van spullen en het milieubewust omgaan met afval belangrijk. Zijn de spullen niet geschikt voor opkoop, dan proberen we evengoed deze een mooie bestemming te geven. Dankzij ons uitgebreide netwerk van maatschappelijke instanties en samenwerkingen met goede doelen zijn we in staat om een groot deel van de overgebleven inboedel een tweede leven te geven.

Aanvullende diensten bij opkopen inboedel

Moet er meer gebeuren dan alleen een huis leegruimen en een inboedel opkopen? We bieden tal van aanvullende diensten. Denk aan herstelwerkzaamheden, zoals een muur herstellen, of een terras schoonspuiten. Maar ook een vloer kaal opleveren of muren witten.

Daarom kiest u opkopen inboedel met Wovia

Maximale ontzorging en betrouwbaarheid. Daar staan wij voor. Kiest u voor Wovia, dan kiest u voor een betrouwbare partner met jarenlange expertise. Onze medewerkers zijn professioneel en hebben hart voor hun werk. Omdat we vanuit meerdere locaties werken, hebben we een landelijke dekking.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met