Meubels en spullen opkopen

Meubels en spullen opkopen

Vrijblijvende offerte

Meubels en spullen opkopen bij een woningontruiming

Als u verhuist of te maken heeft met een woningontruiming, kan het zijn dat er spullen zijn die u niet meer wilt houden. Soms zijn dat meubels en spullen die van waarde zijn. Bij Wovia helpen we u hierbij graag en kunnen we deze goederen opkopen. Het geschatte waardebedrag brengen we vervolgens in mindering van de offerte. Op die manier leveren we een totaal dienstenpakket aan. We kopen alleen op in combinatie met een woningontruiming of verhuizing.

Meubels en spullen opkopen: zo werkt het

Het opkopen van meubels en spullen gaat altijd samen met een woningontruiming. Bij onze eerste kennismaking bekijken we de woning en bespreken we wat er allemaal moet worden gedaan. Op dat moment bespreken we ook waar u wilt dat de spullen naartoe gaan. Naar de nieuwe locatie of bijvoorbeeld naar familie. Heeft u geen bestemming, dan kunt u de spullen ook door ons laten opkopen of opslaan.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen inboedel opruimen en verhuizingen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
  • Veel extra diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Offerte

Meubels en spullen opkopen: wat is geschikt?

Niet alle meubels en spullen kunnen worden opgekocht. Inboedel die in aanmerking komt voor inkoop of veiling, moet onbeschadigd en verkoopbaar zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan recent witgoed, antiek, design, verzamelingen, sieraden en merkartikelen. Blijven er artikelen over die nog wel bruikbaar zijn, maar niet goed genoeg voor opkoop? Die leveren we graag aan één van de goede doelen en stichtingen waarmee wij samenwerken.

Hergebruik inboedel

Wij hebben een uitgebreid netwerk van maatschappelijke instanties en samenwerkingen met goede doelen, waarmee wij overgebleven inboedel een tweede leven te geven. Zo zorgen wij ervoor dat we bewust omgaan met afval en een bijdrage leveren aan het milieu. Met uw spullen helpen we andere mensen verder.

Aanvullende diensten bij meubels en spullen opkopen

Bij een woningontruiming of verhuizing moet er vaak meer gebeuren dan alleen een huis leegruimen. Ook dan helpen we u graag. Met ons totale dienstenpakket ontzorgen we onze klanten maximaal. Denk aan herstelwerkzaamheden, zoals een muur herstellen, of een terras schoonspuiten. Maar ook een vloer kaal opleveren of muren witten. U heeft altijd één aanspreekpunt, waardoor de situatie op ieder moment overzichtelijk blijft.

Daarom kiest u meubels en spullen opkopen met Wovia

We dragen graag ons steentje bij aan een duurzame samenleving. Daarom doen we er alles aan om de hoeveelheid afval te beperken. Door het opkopen of opslaan van goederen of door de samenwerking met goede doelen proberen we altijd spullen een tweede leven te geven. Kiest u voor Wovia, dan kiest u voor een betrouwbare partner met jarenlange expertise. Onze medewerkers zijn professioneel en hebben hart voor hun werk. Omdat we vanuit meerdere locaties werken, hebben we een landelijke dekking.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met