Boedelopslag

Boedelopslag

Vrijblijvende offerte

Tijdelijke boedelopslag

Bij een verhuizing of woningontruiming kan het zijn dat u niet direct weet wat er met overgebleven spullen moet gebeuren. Misschien wilt u ze wel bewaren of verkopen. Heeft u voor hiervoor tijd nodig, maar geen ruimte om spullen op te slaan? Wovia kan u helpen met flexibele opslagruime. Op die manier kunt u op een later moment bepalen wat er met de spullen moet gebeuren.

Zo werkt boedelopslag

Via Wovia kunt u een unit huren die speciaal is ingericht voor tijdelijke opslag van inboedel. We hebben contacten met meerdere flexibele opslagbedrijven in ons werkgebied. Van te voren bespreken wat u allemaal wilt laten opslaan. De spullen die u wilt opslaan halen we op en plaatsen we in de opslag. Op een later moment brengen de goeden naar de uiteindelijke. U kunt de spullen zelf inpakken en klaarzetten of het door ons laten doen.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Opslag of verkoop van boedel en overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
  • Offerte

Wanneer maakt u gebruik van boedelopslag?

Boedelopslag is denkbaar in verschillende situaties. Bijvoorbeeld als u een woning gaat opknappen en spullen in de weg staan. Maar ook bij een woningontruiming of verhuizing, als u niet direct weet wat u met de overgebleven inboedel wilt doen. In alle gevallen halen we de spullen bij u thuis op en plaatsen deze in de opslagunit. U bepaalt zelf voor hoe lang u de spullen wilt laten opslaan.

Kosten boedelopslag

Wat de boedelopslag kost hangt af van de hoeveelheid goederen die moeten worden opgeslagen. Om een inschatting te kunnen maken, komen we altijd persoonlijk bij u langs. Samen bekijken we de inboedel en vertelt u wat er allemaal moet worden opgeslagen. Kort daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte met daarin de planning en prijs.

Na de periode van boedelopslag

Heeft u een eindbestemming voor de inboedel? Wij zorgen dan voor het vervoer daar naartoe. Ook kunnen we inboedel van u opkopen, wanneer dit in combinatie met een ontruiming is. Zijn er spullen bij die u toch niet meer wilt houden, maar die nog wel goed voor zijn hergebruik? Die leveren we graag aan één van de goede doelen waarmee wij samenwerken.

Aanvullende diensten bij boedelopslag

Moet er meer gebeuren dan alleen een inboedelopslag? We zijn specialist in verschillende soorten woningontruimingen en verhuizingen, waaronder ook seniorenverhuizingen. Of we helpen u bij het verhuurklaar maken van een woning. Denk daarbij aan werkzaamheden zoals een zonnescherm verwijderen, muren herstellen of een terras schoonspuiten. Met ons totale dienstenpakket maken we uw woning verhuur- of verkoopklaar.

Daarom kiest u boedelopslag met Wovia

Zorgzaam en betrouwbaar ontruimen en verhuizen. Daar staan wij voor. Kiest u voor Wovia, dan kiest u voor professionaliteit en maximale ontzorging. Onze medewerkers zijn betrokken en hebben hart voor hun werk. Wij werken vanuit meerdere locaties werken en hebben daardoor een landelijke dekking. Op al onze werkzaamheden hebben we een oplevergarantie. Dat betekent dat we pas klaar zijn, als u tevreden bent.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met