Woningontruiming

Hulp bij opruimen huis

Vrijblijvende offerte

Hulp bij opruimen huis? Wovia helpt u graag

Een huis leeghalen kan soms een zware of emotionele klus zijn. Bijvoorbeeld bij een verhuizing of overlijden. Vaak moet er veel werk worden gedaan in korte tijd. Bent u zelf niet in staat dit te doen, dan helpen wij u graag.  Onze medewerkers zijn professioneel en hebben hart voor hun werk. Niet voor niets zijn we specialist in het ontruimen van een huis.

Hulp bij opruimen huis

Om wat voor woning het ook gaat, u kunt altijd bij ons terecht. U bepaalt zelf wat wij doen. Belangrijk voor ons is dat we u een goed gevoel geven. Vaak hebben eerst contact via telefoon of e-mail. Daarna komen we persoonlijk bij u langs. We bekijken samen de woning en u kunt exact uw wensen aan ons doorgeven. Wij horen dan ook graag wat er met de spullen gedaan moet worden. Naar familie bijvoorbeeld, of een goede doelen stichting. Ook spreken we de opleverdatum af. Hierna sturen wij u vrijblijvend een offerte. Na uw goedkeuring plannen we het werk in.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Opslag of verkoop van boedel en overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
  • Offerte

Aan de slag

Het werk wordt altijd met zorg en aandacht uitgevoerd. Op de afgesproken dag gaan we aan de slag en we laten de woning altijd netjes achter. We vervoeren de overgebleven spullen volgens de afspraken die we daarover met u hebben gemaakt. Naar de nieuwe woning bijvoorbeeld, naar familie of een goede doelen waarmee we samenwerken. Hergebruik van spullen en het milieubewust omgaan met afval staat hoog in het vaandel bij ons. Weet u nog niet zo goed wat u met alle spullen wilt? Wij kunnen de inboedel ook tijdelijk opslaan, zodat u in uw eigen tempo nadenkt over wat er met de spullen moet gebeuren.

Hulp bij opruimen huis vanwege oplevering

Is er sprake van een officiële oplevering van een huur- of koopwoning? Dan is het belangrijk dat de woning volgens de gestelde eisen wordt opgeleverd. Bij een huurhuis zijn dat de eisen van een verhuurder. Bij een koophuis draait het vaak om ‘notaris toonbaar opleveren’. Met onze ruime ervaring weten wij hier alles van af en kunnen wij u volledig ontzorgen. Het opleveren van een woning is altijd maatwerk.

Meer dan hulp bij opruimen huis?

Moet er meer gebeuren dan alleen opruimen en leeghalen van een woning? We helpen u ook met werkzaamheden zoals vloeren kaal maken, muren witten of herstelwerkzaamheden aan een muur. Of schoonmaakwerkzaamheden in een douche of toilet. Met ons totale dienstenpakket maken we uw woning verhuur- of verkoopklaar. U heeft bovendien maar één aanspreekpunt, waardoor de situatie op ieder moment overzichtelijk blijft.

Daarom kiest u voor Wovia

Het ontzorgen van onze klanten is vanaf de start ons belangrijkste doel. Wat uw vraag ook is, we voeren ons werk altijd betrouwbaar en efficiënt uit. Onze medewerkers zijn professioneel en hebben hart voor hun werk. Komen we tijdens het opruimen onverhoopt waardevolle spullen tegen, dan houden we deze netjes voor u achter. Zorgzaam en betrouwbaar ontruimen en verhuizen. Daar staan wij voor. Omdat we vanuit meerdere locaties werken, hebben we een landelijke dekking.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met