Inboedel ontruiming

Inboedel ontruiming

Vrijblijvende offerte

Inboedel ontruiming? Wovia helpt u graag.

Een woning ontruimen doet u niet dagelijks. Bovendien kunnen er omstandigheden zijn waardoor u er zelf niet toe in staat bent. Omdat het lichamelijk of emotioneel te zwaar is, bijvoorbeeld. Wij helpen u graag in zo’n situatie. Onze medewerkers werken uiterst professioneel en zorgen ervoor dat u volledig wordt ontzorgd. Niet voor niets zijn we specialist in het ontruimen van een huis.

Zo werkt een inboedel ontruiming

Of het nu gaat om een eengezinswoning of driekamerappartement ontruimen, we helpen u graag. U bepaalt zelf wat wij precies doen. Wat we ook gaan doen, we vinden het altijd belangrijk dat we u een goed gevoel geven. Daarom komen we altijd persoonlijk langs om kennis te maken. Samen met u bekijken we de woning en maken we een inschatting van het werk. Op dat moment bespreken we ook waar u wilt dat de spullen naartoe gaan. Naar familie bijvoorbeeld, of een goede doelen stichting. Ook spreken we de opleverdatum af. Kort daarna ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte. Na uw goedkeuring plannen we het werk in.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
  • Offerte

Aan de slag

Op de afgesproken dag komen we bij u langs en gaan we aan de slag. Het werk wordt altijd met zorg en aandacht uitgevoerd. We laten de woning netjes achter. Ook vervoeren we de overgebleven spullen volgens de afspraken die we eerder daarover met u hebben gemaakt. Bijvoorbeeld naar de nieuwe locatie of naar één van de goede doelen waarmee we samenwerken.

Opslag of opkopen bij inboedel ontruiming

Bij een woningontruiming of een verhuizing moet er vaak veel gebeuren in een korte tijd. Soms is het lastig om voor alle spullen een bestemming te vinden. Door inboedel tijdelijk op te slaan kunt u in uw eigen tempo nadenken wat er met de spullen moet gebeuren. Heeft u geen bestemming en wilt u dus af van de inboedel? Als u wilt, kunnen we ook spullen opkopen. Dan brengen we de waarde van de opkoping in mindering op de eindfactuur. Verder kunnen we voor u bemiddelen in de verkoop van spullen via diverse veilinghuizen waarmee we samenwerken.

Aanvullende diensten bij inboedel ontruiming

Vaak gaat het om meer dan alleen een inboedel ontruiming. Denk aan de vloeren kaal maken, muren witten of herstelwerkzaamheden aan een muur. Ook met dat soort aanvullende diensten helpen we u graag. Met ons totale dienstenpakket maken we uw woning verhuur- of verkoopklaar. U heeft bovendien maar één aanspreekpunt, waardoor de situatie op ieder moment overzichtelijk blijft.

Daarom kiest u inboedel ontruiming met Wovia

We werken altijd in de persoonlijke leefomgeving van mensen. Daarvan zijn wij ons uiterst bewust. Onze medewerkers zijn professioneel en hebben hart voor hun werk. Komen we tijdens de inboedel ontruiming onverhoopt waardevolle dingen tegen, dan houden we deze netjes voor u achter. Kiest u voor Wovia, dan kiest u voor betrouwbaarheid en maximale ontzorging. Omdat we vanuit meerdere locaties werken, hebben we een landelijke dekking.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met