Woningontruiming

Kosten woningontruiming

Vrijblijvende offerte

Kosten woningontruiming 

Veel mensen die een woning moeten ontruimen vragen zich af wat dat kost. Dat snappen we en we geven graag zo snel mogelijk inzicht in de kosten. Toch kunnen we nooit van te voren een prijs geven. Iedere ontruiming is namelijk maatwerk. De kosten hangen dan ook van verschillende aspecten. Hieronder leggen we dat uit.

Kosten woningontruiming hangt af van soort en formaat woning

Wat kost een ontruiming? Om die vraag te beantwoorden kijken we als eerste naar de woning zelf. De kosten van een woning ontruimen wordt bijvoorbeeld bepaald door het formaat van de woning. Het aantal kubieke meters geeft ons vaak een indicatie van het aantal uren dat we nodig hebben om de woning te ontruimen. Ook het soort woning speelt een rol. Heeft de woning bijvoorbeeld meerdere verdiepingen, of is het een appartement op de begane grond. Allemaal zaken die meespelen in de totale kosten van een woningontruiming.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Opslag of verkoop van boedel en overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
  • Offerte

Hoeveelheid inboedel van invloed op kosten woning ontruimen

Hoeveel inboedel staat er in de woning en wat moet ermee gebeuren? Ook dat is bepalend voor de totale kosten van een woningontruiming. Denk daarbij ook aan huur van apparatuur die wij nodig hebben voor het leegruimen van een woning, zoals een verhuislift. Verder zijn er de afvoerkosten. Dat is een vergoeding die moet worden betaald voor het afvoeren van materiaal. Deze kosten verschillen per gemeente. Wilt u goederen afstaan aan een goed doel of tijdelijk opslaan? Wij helpen u hier graag mee.

Aanvullende diensten bij woningontruiming

Wat ook een rol speelt in de kosten van van een woningontruiming, is de manier waarop de woning opgeleverd moet worden. Vaak worden hierover afspraken gemaakt met de verhuurder of volgende bewoner. Met ons totale dienstenpakket kunnen wij u helpen met het verkoop- of verhuurklaar opleveren van een woning. Denk daarbij aan het witten van muren, herstellen van vloeren of demonteren van elektrische apparatuur. Dit soort aanvullende diensten zijn van invloed op de totale kosten van een woning ontruimen.

Wat kost een ontruiming? Inzichtelijk met een offerte op maat

Iedere ontruiming is maatwerk. Wij hebben dan ook geen standaard prijzen. Natuurlijk begrijpen we dat u graag wilt weten wat de kosten van een woning ontruimen zijn. Na onze eerste kennismaking komen we altijd persoonlijk langs om de woning te bekijken. Als we een goede inschatting van het werk hebben gemaakt en weten wat uw wensen precies zijn, ontvangt u van ons geheel vrijblijvend een duidelijke en transparante offerte. Daarin ziet u precies welke werkzaamheden we uitvoeren, wanneer we dat doen en wat het kost. Bent u akkoord? Dan komen we op afgesproken dag bij u langs en voeren het werk vakkundig en professioneel uit.

Daarom kiest u voor een woningontruiming met Wovia

Of het nu gaat om het ontruimen van een kleine woning, een appartement of een bedrijfsruimte: wij zijn specialist in alle soorten verhuizingen en ontruimingen. Een woning ontruimen kan bovendien een emotionele aangelegenheid zijn. Onze medewerkers hebben hart voor hun werk en weten precies wat nodig is voor een respectvolle ontruiming. Zorgzaam ontruimen en vertrouwd verhuizen, daar staan wij voor. U heeft bij ons één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden en weet vooraf waar u aan toe bent. We bieden altijd een oplevergarantie. Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk weet u zeker dat een ontruiming bij Wovia in goede en vertrouwde handen is.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met