Opleveren van een huurwoning

Opleveren van een huurwoning

Vrijblijvende offerte

Opleveren van een huurwoning met hulp van Wovia

Bij het opleveren van een huurwoning gaat het erom dat de woning conform de eisen van de verhuurder wordt opgeleverd. Soms is dat best een klus, bijvoorbeeld als er een verbouwing geweest is of als u er al heel lang woont. Bij Wovia Woningontruiming kunnen wij het werk volledig uit handen nemen. We zorgen ervoor dat de woning volgens de eisen wordt opgeleverd, zodat u er daarna geen omkijken meer naar heeft. Als u wilt, kunnen we ook vervoer of opslag van de inboedel voor u regelen. 

Wovia Woningontruiming

 • Voor alle vormen van opleveren en verhuizen
 • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
 • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
 • Opslag of verkoop van boedel en overgebleven spullen
 • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
 • Offerte

Dit doen we allemaal rondom het opleveren van een huurwoning

Bij de oplevering van een woning gaat het om meer dan alleen leeghalen van de woning. De verhuurder, een woningcorporatie of makelaar, heeft vaak specifieke eisen als het gaat om de oplevering van een woning. Bijna altijd is het zo dat dat de woning in zijn geheel ontruimd en schoon moet worden opgeleverd, in een goede en in de oorspronkelijke staat. Wij helpen u hier graag bij. Welke werkzaamheden we zoals uitvoeren? Bijvoorbeeld:

 • Verwijderen van verschillende soorten vloerbedekking, zoals tapijt, laminaat of parket en onderlagen
 • Demonteren van niet-originele zaken, zoals schroeven, lampen, gordijnen en trapliften
 • Herstelwerkzaamheden, zoals gaten dichten of trapleuningen bevestigen
 • Schoonmaakwerkzaamheden
 • Duurzame afvoer van restmateriaal en niet-bruikbare goederen
 • Overig vervoer van goederen

Opleveren van een huurwoning pakken we als volgt aan

Zoekt u hulp bij een huurwoning opleveren? Vaak hebben we dan als eerste contact via telefoon of e-mail. Hierna komen we langs in woning en bekijken we wat er allemaal gedaan moet worden. U kunt ons dan ook vertellen wat er met de spullen moet worden gedaan. Naar familie bijvoorbeeld, in een opslag of naar een goede doelen stichting. Ook spreken we de opleverdatum af. Hierna sturen wij u vrijblijvend een offerte. Na uw goedkeuring plannen we het werk in. Op de afgesproken dag komen wij bij u langs en gaan we aan de slag.

Aanvullende diensten bij het opleveren van een huurwoning

Moet er meer gebeuren? Wij helpen u graag bij alles soorten woningontruimingen en verhuizingen. Verhuisd u bijvoorbeeld naar een kleine woning en moet de achtergebleven woning worden opgeleverd? Wij zijn gespecialiseerd in seniorenverhuizingen. Ook kunnen wij zorgen voor vervoer van overgebleven spullen. Bijvoorbeeld naar een nieuwe woning, naar familie of naar één van de goede doelen waarmee we samenwerken. Inboedel kunnen wij ook tijdelijk opslaan. Daarvoor hebben wij contacten met meerdere flexibele opslagbedrijven in ons werkgebied. Met onze aanvullende diensten doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te ontzorgen.

Daarom kiest u voor Wovia bij het opleveren van een huurwoning

Onze professionele medewerkers voeren het werk met zorg en aandacht uit en hebben hart voor hun werk. Zorgzaam en betrouwbaar ontruimen en verhuizen. Daar staan wij voor. Met onze oplevergarantie weet u zeker dat het werk er pas op zit, als u tevreden bent. Omdat wij vanuit meerdere locaties werken, hebben wij een landelijke dekking.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met