Woningontruiming

Opruimen huis

Vrijblijvende offerte

Opruimen huis, samen met Wovia

Gaat u verhuizen en moet u een woning leeghalen? Dat doet u niet dagelijks. Bovendien kunnen er omstandigheden zijn waardoor u er zelf niet toe in staat bent. Omdat het lichamelijk of emotioneel te zwaar is, bijvoorbeeld. Wij helpen u graag in zo’n situatie. Onze medewerkers werken uiterst professioneel en zorgen ervoor dat u volledig wordt ontzorgd. Niet voor niets zijn we specialist in het ontruimen van een huis.

Huis opruimen

Voor het ontruimen van elk soort woning kunt u bij ons terecht. Van eengezinswoning tot driekamerappartement. U bepaalt zelf wat wij doen. Belangrijk voor ons is dat we u een goed gevoel geven. Daarom komen we na het eerste contact (dat is vaak per telefoon of e-mail) altijd persoonlijk langs om kennis te maken. Samen bekijken we de woning en maken we een inschatting van het werk. Op dat moment bespreken we ook waar u wilt dat de spullen naartoe gaan. Vervolgens spreken we de opleverdatum af. Kort daarna ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte. Na uw goedkeuring plannen we het werk in.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Opslag of verkoop van boedel en overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
  • Offerte

Aan de slag

Op de afgesproken dag komen we bij u langs en gaan we aan de slag. Het werk wordt altijd met zorg en aandacht uitgevoerd. We laten de woning netjes achter. Ook vervoeren we de overgebleven spullen volgens de afspraken die we eerder daarover met u hebben gemaakt. Naar de nieuwe woning bijvoorbeeld, naar familie of een goede doelen waarmee we samenwerken. Is er sprake van een officiële oplevering van een huur- of koopwoning? Dan is het belangrijk dat de woning volgens de gestelde eisen wordt opgeleverd. Met onze ruime ervaring weten wij hier alles van af en kunnen wij u volledig ontzorgen.

Opslag of opkopen bij huis opruimen

Bij het leeghalen van een huis moet er veel gebeuren in een korte tijd. Dan kan het lastig zijn om voor alle spullen een bestemming te vinden. Door inboedel tijdelijk op te slaan kunt u in uw eigen tempo nadenken wat er met de spullen moet gebeuren. Heeft u geen bestemming en wilt u dus af van de inboedel? Als u wilt, kopen we het van u op. Dan brengen we de waarde van de opkoping in mindering op de eindfactuur. Verder kunnen we voor u bemiddelen in de verkoop van spullen via diverse veilinghuizen waarmee we samenwerken.

Aanvullende diensten bij huis opruimen

Bij het opruimen van een huis gaat het vaak om meer dan alleen leeghalen. Denk aan de vloeren kaal maken, muren witten of herstelwerkzaamheden aan een muur. Of schoonmaakwerkzaamheden in een douche of toilet. Ook met dat soort aanvullende diensten helpen we u graag. Met ons totale dienstenpakket maken we uw woning verhuur- of verkoopklaar. U heeft bovendien maar één aanspreekpunt, waardoor de situatie op ieder moment overzichtelijk blijft.

Daarom kiest u voor huis opruimen met Wovia

We werken altijd in de persoonlijke leefomgeving van mensen. Daarvan zijn wij ons uiterst bewust. Onze medewerkers zijn professioneel en hebben hart voor hun werk. Komen we tijdens de ontruiming onverhoopt waardevolle spullen tegen, dan houden we deze netjes voor u achter. Zorgzaam en betrouwbaar ontruimen en verhuizen. Daar staan wij voor. Kiest u voor Wovia, dan kiest u voor maximale ontzorging. Omdat we vanuit meerdere locaties werken, hebben we een landelijke dekking.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met