Seniorenverhuizing Utrecht

Seniorenverhuizing Utrecht

Vrijblijvende offerte

Uw partner bij een seniorenverhuizing Utrecht

Verhuist u van groot naar klein en zoekt u hulp bij de verhuizing? Wovia Woningontruiming helpt u graag. We zijn specialist op het gebied van een seniorenverhuizing. Wij weten precies wat er nodig is voor een respectvolle en comfortabele verhuizing. Ook kunt u gebruik maken van ons totaalpakket: een verhuizing en ontruiming in één. 

 Zo ziet een seniorenverhuizing Utrecht eruit

Een seniorenverhuizing vraagt om rust en aandacht. We komen dan ook altijd eerst bij u langs. Samen bepalen we wat er moet gebeuren. U kunt dan ook aangeven wat er met de spullen gedaan moet worden die niet mee verhuizen. Of die bijvoorbeeld naar familie gaan, of naar een goed doel. Als u wilt, kopen we de spullen van u op. Verder spreken we de opleverdatum af. Hierna ontvangt u van ons vrijblijvend een offerte. Na uw goedkeuring plannen we het werk in. Als u wilt, leveren we huisdozen of helpen we u met inpakken.

Uw partner in een seniorenverhuizing

  • Specialist in seniorenverhuizingen
  • Altijd met een warm hart en discretie
  • Voor zowel ontruimen als verhuizen
  • 100% oplevergarantie
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen en stichtingen
  • Ook voor verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • De beste service en hoogst mogelijke zorg en aandacht
  • Ook voor spoedverhuizingen
  • Offerte

Aan de slag

Op de afgesproken dag komen we bij u langs. Met zorg en aandacht verzorgen we de verhuizing. We laten de woning altijd netjes achter. We vervoeren de overgebleven spullen volgens de afspraken die we eerder daarover met u hebben gemaakt. Komen we tijdens de verhuizing onverwacht waardevolle spullen tegen? Die houden we netjes voor u achter. Onze 100% reputatie is zeer belangrijk: in 100% vertrouwen kunt u de verhuizing bij ons uitbesteden. Hebben we afspraken gemaakt over het opkopen van goederen, dan brengen we de waarde van de opkoping in mindering op de eindfactuur. Verder kunnen we voor u bemiddelen in de verkoop van spullen via diverse veilinghuizen waarmee wij samenwerken.

Seniorenverhuizing Utrecht met een warm hart en discretie

Al onze medewerkers zijn geselecteerd op inzetbaarheid, maar zeker ook op integriteit. Een seniorenverhuizing is tenslotte een persoonlijke aangelegenheid. Een verhuizing kan van grote impact zijn. Soms verhuist iemand bijvoorbeeld uit het huis waar de kinderen zijn groot geworden. Of is het noodzakelijk vanwege gezondheid of mobiliteit. We denken altijd mee en zorgen ervoor dat de verhuizing in alle rust en comfort plaatsvindt. We nemen de tijd om de wensen te horen en staan klaar voor een gezellig praatje. Ook helpen we een inschatting te maken van een woning of kamerindeling.

Aanvullende diensten bij seniorenverhuizing Utrecht

Een seniorenverhuizing komt vaak ongelegen en onaangekondigd. Met ons totale dienstenpakket ontzorgen we maximaal. Wij bieden dan ook aanvullende diensten. Zoals het kaal opleveren van een vloer, zonnescherm verwijderen of witten van muren. Maar ook een terras schoonspuiten, diverse herstelwerkzaamheden of bemiddelen bij verkoop. Is er sprake van een verhuizing én ontruiming? Ook dan helpen wij u graag. We verhuizen de spullen naar de nieuwe woning. De oude woning ontruimen we en leveren we schoon af.

Daarom kiest u seniorenverhuizing Utrecht met Wovia

Zorgzaam en betrouwbaar ontruimen en verhuizen. Daar staan wij voor. Door onze jarenlange ervaring schakelen we snel en kundig, ook bij een seniorenverhuizing met spoed. We regelen een seniorenverhuizing voor zowel particulieren als organisaties. Onze medewerkers denken actief met u mee en nemen zoveel mogelijk onzekerheden weg. Voor en tijdens de seniorenverhuizing. Bij een huurwoning geven wij ook oplevergarantie: de achtergebleven huurwoning wordt ontruimd en schoongemaakt. Nadat we klaar zijn, kan de woning dus direct worden verhuurd. Omdat we vanuit meerdere locaties werken hebben we een landelijke dekking.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met