Woning opleveren

Woning opleveren

Vrijblijvende offerte

Woning opleveren met Wovia

Moet u een huur- of koopwoning opleveren? Wij helpen u graag en kunnen al het werk uit handen nemen. Het gaat bij een oplevering erom dat de woning volgens de nodige eisen wordt opgeleverd. Bij een huurhuis zijn dat de eisen van een verhuurder. Bij een koophuis draait het vaak om ‘notaris toonbaar opleveren’. Moet er meer gebeuren? Wij helpen u ook met aanvullende diensten, zoals vervoer of opslag van de inboedel. Het opleveren van een woning is altijd maatwerk. 

Zo pakken we het aan

Na het eerste contact, vaak via telefoon of e-mail, komen we persoonlijk bij u langs. U vertelt ons wat de bedoeling is en wanneer de woning moet worden opgeleverd. Ook horen wij op dat moment graag wat er met de spullen moet worden gedaan. Naar familie bijvoorbeeld, in een opslag of naar een goede doelen stichting. Als we een goed beeld hebben van het werk, ontvangt u kort daarna vrijblijvend een offerte. Na uw goedkeuring plannen we het werk in. Op de afgesproken dag komen wij bij u langs en gaan we aan de slag.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van opleveren en verhuizen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Opslag of verkoop van boedel en overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
  • Offerte

Woning opleveren: huurwoning

Als huurder moet u een huurwoning vaak volledig ontruimd en in goede en oorspronkelijke staat opleveren. De verhuurder heeft daarbij meestal specifieke eisen.  Bij Wovia helpen wij hier graag bij. Wij kunnen veel werk uit handen nemen. Dat zijn grotere werkzaamheden, zoals het verwijderen van een schuur in de tuin, een traplift of zonwering. Maar zeker ook kleinere zaken, zoals het verwijderen van gordijnen, rails, vloerbedekking, lampen en zelf aangebrachte elektra. Als u wilt, voeren we ook herstelwerkzaamheden uit, zoals gaten dichten of trapleuningen bevestigen.

Woning opleveren: koopwoning

Heeft u een koopwoning die moet worden opgeleverd? Vaak doen we dat aan de hand van de ‘lijst van zaken’. U levert daarmee de woning ‘notaris toonbaar’ op. Op die lijst staat welke roerende en onroerende goederen bij de woning horen, welke zijn overgenomen en welke meegaan. Het gaat om alle goederen die in en om het huis aanwezig zijn. Denk aan de inboedel, maar ook spullen in de tuin of zelfs bestrating. Bij Wovia kunnen wij alle zorg uit handen nemen. Ook kunnen wij ‘Funda toonbaar opleveren’. Dan ontruimen we de woning in eerste instantie voor zo’n 80%. Grotere spullen, zoals bedden en banken, blijven voor het maken van foto’s tijdelijk staan. Na dit traject halen we de resterende 20% weg.

Aanvullende diensten woning opleveren

Bij het opleveren van een woning komt vaak meer kijken. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten woningontruimingen, verhuizingen en aanvullende diensten. Is er bijvoorbeeld sprake van een verhuizing naar een kleine woning? Wij zijn gespecialiseerd in seniorenverhuizingen. Wij kunnen ook zorgen voor vervoer van overgebleven spullen. Naar familie bijvoorbeeld, een nieuwe woning of één van de goede doelen waarmee we samenwerken. Inboedel kunnen wij ook tijdelijk opslaan. Daarvoor hebben wij contacten met meerdere flexibele opslagbedrijven in ons werkgebied. Met onze aanvullende diensten doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te ontzorgen.

Daarom kiest u voor Wovia bij woning opleveren

Zorgzaam en betrouwbaar ontruimen en verhuizen. Daar staan wij voor. Kiest u voor Wovia, dan kiest u voor professionaliteit en maximale ontzorging. Onze medewerkers zijn betrokken en hebben hart voor hun werk. Wij werken vanuit meerdere locaties en hebben daardoor een landelijke dekking. Op al onze werkzaamheden hebben we een oplevergarantie. Dat betekent dat we pas klaar zijn, als u tevreden bent.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met