Huurwoning opleveren

Huurwoning opleveren

Vrijblijvende offerte

Huurwoning opleveren met Wovia

Een huurwoning opleveren is soms best een klus. Bijvoorbeeld als er ooit een verbouwing is geweest of als u er al heel lang woont. Bij Wovia kunnen wij het werk volledig uit handen nemen. Bij het opleveren van een huurwoning zorgen wij ervoor dat de woning conform de eisen van de verhuurder wordt opgeleverd. Ook helpen wij met eventueel vervoer of opslag van de inboedel of andere aanvullende diensten. Het opleveren van een huurwoning is altijd maatwerk.

Zo pakken we dat aan

Vaak hebben we eerst contact via telefoon of e-mail. U vertelt ons wat er gedaan moet worden en vervolgens komen we persoonlijk bij u langs. Samen bekijken we de woning en kunt u exact aangeven wat de bedoeling is. U vertelt ons dan ook wat er met de spullen moet worden gedaan. Naar familie bijvoorbeeld, in een opslag of naar een goede doelen stichting. Vervolgens spreken we de opleverdatum af. Hierna sturen wij u vrijblijvend een offerte en na uw goedkeuring plannen we het werk in. Op de afgesproken dag komen wij bij u langs en gaan we aan de slag.

Wovia Woningontruiming

 • Voor alle vormen van opleveren en verhuizen
 • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
 • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
 • Opslag of verkoop van boedel en overgebleven spullen
 • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
 • Offerte

Werkzaamheden huurwoning opleveren

Als algemene regel geldt dat de woning geheel ontruimd en schoon moet worden opgeleverd, in een goede en in de oorspronkelijke staat. Dat betekent dat het bij een oplevering om meer gaat dan alleen het leeghalen van de woning. Vaak heeft de verhuurder, een woningcorporatie of makelaar, specifieke eisen rondom de oplevering. Bij Wovia helpen wij u hier graag bij. Er zijn verschillende soorten werkzaamheden die we kunnen uitvoeren. Bijvoorbeeld:

 • Niet-originele zaken demonteren, zoals schroeven, lampen, gordijnen en trapliften
 • Verschillende soorten vloerbedekking verwijderen, zoals tapijt, laminaat of parket en onderlagen
 • Herstelwerkzaamheden, zoals gaten dichten of trapleuningen bevestigen
 • Duurzame afvoer van restmateriaal en niet-bruikbare goederen
 • Overig vervoer van goederen
 • Schoonmaakwerkzaamheden

Aanvullende diensten huurwoning opleveren

Moet een woning worden opgeleverd vanwege een verhuizing naar een kleine woning? Wij zijn gespecialiseerd in seniorenverhuizingen. Verder bieden we tal van andere diensten. Zoals vervoer van overgebleven spullen naar familie of één van de goede doelen waarmee we samenwerken. Ook kunnen we inboedel tijdelijk opslaan. Daarvoor hebben wij contacten met meerdere flexibele opslagbedrijven in ons werkgebied. Met onze aanvullende diensten doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te ontzorgen.

Daarom kiest u voor Wovia bij huurwoning opleveren

Zorgzaam en betrouwbaar ontruimen en verhuizen. Daar staan wij voor. Kiest u voor Wovia, dan kiest u voor professionaliteit en maximale ontzorging. Onze medewerkers zijn betrokken en hebben hart voor hun werk. Wij werken vanuit meerdere locaties en hebben daardoor een landelijke dekking. Op al onze werkzaamheden hebben we een oplevergarantie. Dat betekent dat we pas klaar zijn, als u tevreden bent.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met