Woningontruiming

Leeghalen woning

Vrijblijvende offerte

Leeghalen woning

Een woning leeghalen kan soms een zware of emotionele klus zijn. Bijvoorbeeld bij een verhuizing of overlijden. Bent u zelf niet in staat dit te doen, dan helpen wij u graag. Ook kunnen wij bemiddelen bij het verkopen van de inboedel of aanvullende diensten. Onze medewerkers zijn professioneel en hebben hart voor hun werk. Bovendien bieden wij op al onze werkzaamheden oplevergarantie.

Leeghalen woning: zo pakken we dat aan

Vaak hebben eerst contact via telefoon of e-mail. Daarna komen we persoonlijk bij u langs. Samen bekijken we de woning en kunt u exact aangeven wat de bedoeling is. Wij horen dan ook graag wat er met de spullen gedaan moet worden. Naar familie bijvoorbeeld, of een goede doelen stichting. Ook spreken we de opleverdatum af. Hierna sturen wij u vrijblijvend een offerte. Na uw goedkeuring plannen we het werk in.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Opslag of verkoop van boedel en overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
  • Offerte

Aan de slag

Op de afgesproken dag komen wij bij u langs en gaan we aan de slag. Wij zorgen ervoor dat de woning met zorg en aandacht wordt leeggeruimd. Volgens de afspraken die we eerder hebben gemaakt, vervoeren we de spullen naar een volgende bestemming. Ook kunnen spullen opkopen, als u dat wilt. De waarde daarvan brengen we in mindering op de eindfactuur. We laten de woning altijd netjes achter.

Leeghalen woning vraagt zorg en aandacht

Wat de situatie ook is en om wat voor woning het ook gaat: wij helpen u graag. U bepaalt zelf wat wij precies doen. Leegmaken, schoonmaken, opleverklaar maken, noem maar op. Moet een woning worden leeggeruimd vanwege een verhuizing naar een kleine woning? Wij zijn gespecialiseerd in seniorenverhuizingen.

Aanvullende diensten bij leeghalen woning

Wij bieden meer dan alleen het leeghalen van een woning. Denk daarbij aan diensten als het kaal opleveren van een vloer, zonnescherm verwijderen of witten van muren. Maar ook een terras schoonspuiten, diverse herstelwerkzaamheden of bemiddelen bij verkoop. Met al onze aanvullende diensten doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te ontzorgen.

Daarom kiest u voor Wovia bij leeghalen woning

Onze professionele medewerkers voeren het werk met zorg en aandacht uit en hebben hart voor hun werk. Zorgzaam en betrouwbaar ontruimen en verhuizen. Daar staan wij voor. Met onze oplevergarantie weet u zeker dat het werk er pas op zit, als u tevreden bent. Omdat wij vanuit meerdere locaties werken, hebben wij een landelijke dekking.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met