Opleveren van een woning

Opleveren van een woning

Vrijblijvende offerte

Opleveren van een woning? Wovia helpt u graag.

Bij het opleveren van een woning gaat het erom dat de woning conform de eisen wordt opgeleverd. Bij een huurhuis zijn dat de eisen van een verhuurder. Bij een koophuis draait het vaak om het zogenaamde ‘notaris toonbaar opleveren’. In beide gevallen kunnen wij het werk volledig uit handen nemen. Ook helpen wij met eventueel vervoer of opslag van de inboedel of andere aanvullende diensten. Omdat elke woning anders is, is het opleveren altijd maatwerk.

Opleveren van een woning werkt bij ons als volgt

Wij kunnen nooit van te voren een prijs afgegeven. Iedere oplevering is maatwerk. Na ons eerste contact, vaak via telefoon of e-mail, komen we dan ook altijd bij u langs. We bekijken de woning om een goede inschatting van het werk te maken. U kunt ons dan ook vertellen wat u wilt dat wij met de inboedel doen. Bijvoorbeeld familie, in een opslag of naar een goede doelen stichting. Ook spreken we de opleverdatum af. Hierna sturen wij u vrijblijvend een offerte. Bent u akkoord? Dan plannen we het werk in. 

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van opleveren en verhuizen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Opslag of verkoop van boedel en overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
  • Offerte

Opleveren van een woning: huurwoning

Bij de oplevering van een huurwoning gelden vaak specifieke eisen vanuit de verhuurder. Als algemene regel geldt dat de woning geheel ontruimd en schoon moet worden opgeleverd, in een goede en in de oorspronkelijke staat. Met onze totale dienstverlening kunnen we van alles uit handen nemen. Er zijn verschillende soorten werkzaamheden die we kunnen uitvoeren. Denk aan het verwijderen van gordijnen, rails, vloerbedekking, lampen en zelf aangebrachte elektra. Maar ook grotere zaken, zoals een schuur in de tuin, een traplift of zonwering. Indien gewenst voeren we ook herstelwerkzaamheden uit, zoals gaten dichten of trapleuningen bevestigen.

Opleveren van een woning: koopwoning

Een koopwoning opleveren gaat vaak aan de hand van de zogenaamde ‘lijst van zaken’. Dat betekent dat de woning ‘notaris toonbaar’ wordt opgeleverd. Op zo’n lijst staat wat er allemaal bij de woning hoort, wat wordt meegenomen en wat weg kan. Het gaat dan ook om spullen buiten het huis, zoals in de tuin of zelfs bestrating. Naast notaris toonbaar opleveren kunnen wij ook Funda toonbaar opleveren. We ontruimen de woning dan in eerste instantie voor zo’n 80%. Grotere spullen, zoals bedden en banken, blijven voor het maken van foto’s tijdelijk staan. Na dit traject halen we de resterende 20% weg.

Wat doen we nog meer bij het opleveren van een woning

Moet er meer gebeuren? Moet een woning bijvoorbeeld worden opgeleverd vanwege een verhuizing naar een kleine woning? U kunt ook bij ons terecht voor speciale seniorenverhuizingen. Moeten goederen worden vervoerd naar naar familie of naar één van de goede doelen? Ook dan helpen we u graag. Weet u nog niet wat u met de spullen doet? Wij kunnen inboedel ook tijdelijk opslaan bij een opslagbedrijf. Met onze aanvullende diensten doen wij er alles aan om u zo goed mogelijk te ontzorgen.

Daarom kiest u voor Wovia bij het opleveren van een woning

Onze professionele medewerkers voeren het werk met zorg en aandacht uit en hebben hart voor hun werk. Zorgzaam en betrouwbaar ontruimen en verhuizen. Daar staan wij voor. Met onze oplevergarantie weet u zeker dat het werk er pas op zit, als u tevreden bent. Omdat wij vanuit meerdere locaties werken, hebben wij een landelijke dekking.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met