Klantenervaringen

Beste,

Ik heb de eindfactuur vandaag overgemaakt. Dank voor je hulp en ik begreep van de makelaar dat de woning helemaal naar hun zin is opgeleverd. Is toch ook prettig om te horen. Dank voor de samenwerking en veel succes verder.

Hallo,

Afgelopen weekend zijn we in het huis van mijn vader geweest en ik wilde je even laten weten dat we prima te spreken zijn over hoe het geworden is. Bedankt.

Hallo,

Bedankt voor de snelle ontruiming. De woning ziet er netjes uit. De factuur betaal ik gelijk even.

Met enthousiaste groet,

Beste,

Ook mijn dank voor de plezierige samenwerking en mocht er in de toekomst in deze regio een nalatenschap zijn af te wikkelen dan weet ik in ieder geval bij wie de ruiming van de woning in goede handen is.

Hallo,

Dank voor de nota. Dinsdag wordt deze overgemaakt. Nog reuze bedankt voor de fantastische werkzaamheden en de fijne samenwerking. Ik zal zeer beslist jouw naam noemen als dit ook maar enigszins ter sprake komt. Bedankt nogmaals. Dit geldt ook voor je medewerkers. Ga nou maar lekker sleetje rijden met je dochter, want er ligt een flink pak sneeuw.

Goed weekend gewenst.

Beste mijnheer,

Graag willen wij u nogmaals heel hartelijk danken voor de ontruiming van het appartement van mijn moeder. Wij hebben het bijzonder op prijs gesteld dat u ons veel werk uit handen hebt genomen en ook zorg heeft gedragen voor de oplevering. Wij kunnen u van harte aanbevelen!

Met hartelijke groet,

Dag,

Heel hartelijk bedankt voor de wijze waarop je ons voor de tweede keer uit de brand - nou ja, dit keer uit het water - hebt geholpen. Ik zal jou en je bedrijf bij iedereen aanbevelen. Fijn dat er in deze tijd mensen zijn die oprecht met je meedenken, initiatieven nemen, die je kan vertrouwen en ook nog eens goed werk leveren. Nogmaals mijn hartelijke dank voor alles!

Groetjes

Beste,

Ik wil jou ook bedanken voor de prettige samenwerking, het is allemaal soepel verlopen. Mochten we in de toekomst weer een woningontruiming hebben, dan zullen we zeker aan jou denken.

Met vriendelijke groet,

Dag,

Ook wij zijn blij met het eindresultaat van de ontruiming. Uw nota is in goede orde ontvangen en inmiddels is de betaling onderweg. Dank ook voor de goede samenwerking! Vriendelijke groeten,Onze Partners

wovia woningontruiming partners