Veel gestelde vragen

Vragen over woningontruiming

}

Hieronder vindt u een aantal veelgestelde vragen over woningontruiming en bedrijfsontruiming met onze antwoorden. Zit u vraag er niet bij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zullen u zo goed mogelijk proberen te informeren.

De uiteindelijke kosten worden bepaald door verschillende factoren. Een eenheidsprijs noemen is dan ook niet mogelijk. De prijs is afhankelijk van de volgende vragen:

- Hoe groot is de woning?
- Moet de vloerbedekking verwijderd worden en ligt hij vast of los?
- Hoe is de toegankelijkheid van de woning?
- Is er een lift of moet een verhuislift worden ingezet?
- Hoeveel boedel is er nog aanwezig en heeft deze nog waarde?
- Zijn herstelwerkzaamheden noodzakelijk?
- Is er veel afval dat afgevoerd moet worden?
Om een duidelijke prijsopgave te maken, is het voor ons belangrijk om kennis te maken en de situatie in te schatten. Dit kan door een aanvraag te doen via de OFFERTE button of door ons te bellen.
Ja. Wij komen gratis en vrijblijvend langs om kennis te maken en een offerte op te stellen.
Ja. Indien voor ons waardevolle spullen achterblijven, zullen wij de waarde verrekenen in de offerte. U moet hierbij denken aan antiek, design, recent witgoed en andere artikelen die wij op waarde schatten. Wij kunnen ook bemiddelen in de verkoop via veilinghuizen.
Ja. Wij hebben een speciale dienstverlening voor seniorenverhuizing. Dit is een verhuizing van groot naar klein. Vaak vindt een verhuizing plaats in combinatie met het ontruimen van de achter te laten woning. Kijk voor meer informatie op onze pagina seniorenverhuizing.
De spullen die geen directe waarde vertegenwoordigen maar wel een tweede leven verdienen, leveren wij aan bij goede doelen. Wij proberen hiervoor zoveel mogelijk artikelen in te zetten.
Wij vragen u alleen om de persoonlijke spullen uit te zoeken die u wilt bewaren, verhuizen of opslaan.
Voor het maken van een offerte kunnen wij altijd op korte termijn langskomen. Wij kunnen indien nodig spoedontruimingen verzorgen. Het is aan te raden om zo vroeg mogelijk een afspraak te plannen.
Ja. In veel gevallen is bezem- of stofzuigerschoon voldoende, maar ook voor een natte schoonmaak of het specialistisch schoonmaken van bijvoorbeeld nicotine bent u bij ons aan het juiste adres.
Ja. Ook voor sterk vervuilde en overvolle woningen bieden wij een gerichte oplossing.
Ja. Wovia heeft diverse samenwerkingsverbanden met opslagbedrijven in de regio en kan de activiteiten op dit gebied verzorgen en coördineren.
Ja. Wij kunnen ervoor zorgen dat een woning de juiste uitstraling heeft voor de verkoop. U kunt hierbij denken aan het sausen van wanden en plafonds, het herstellen van beschadigingen aan de woning en het schonen van de tuin.
Ja. Het in de oude staat terugbrengen en het opknappen van verkoopwoningen is ook een service van Wovia.
Ja. Wij kunnen de voorinspectie en eindinspectie met de verhuurder voor u verzorgen en de meterstanden opnemen.
Ja. Ook deelontruimingen, vloerbedekking verwijderen of een beklede trap kaal maken behoren tot de mogelijkheden.
Ja. Nadat de woning is vrijgegeven door de politie, kunnen wij de achtergebleven grond, plantenbakken en bouwwerken verwijderen en de woning weer bezemschoon opleveren.

Partners

Wovia werkt samen met