Speciale ontruimingen

Speciale ontruimingen

Vrijblijvende offerte

SPECIALIST IN SPECIALE ONTRUIMINGEN

Wij zien helaas steeds vaker dat families, erven of instanties een huis moeten leegmaken dat (tot ieders verbazing) ontzettend vol en vervuild is. Het blijkt dan dat de omgeving hiervan eigenlijk helemaal niet op de hoogte was.

Aan het sociale doen en laten viel immers nauwelijks iets op. Na overlijden of ontsporing komen deze pas aan het licht. Men verkeerde vaak in een (zelf opgeworpen) sociaal isolement. Lichamelijke of geestelijke aandoening liggen vaak ten grondslag, maar schaamte kan (op den duur) ook een rol gaan spelen. Na jaren van aan morrelen kan men vaak niet meer terug en stapelen de problemen en spullen zich verder op.

Ook families kampen nu met diezelfde schaamte gevoelens. De nalatenschap (bende) is immers groot. Wovia bied door haar vele ervaringen met dit soort situaties discrete ontruiming oplossingen die in een gesprek met u besproken kunnen worden.

Overweegt u een huis leeg te laten ruimen en wilt weten wat de kosten van een huis leegruimen zijn? Dat begrijpen wij heel goed. Toch is het voor ons onmogelijk om op voorhand de kosten in te schatten. Die kosten zijn namelijk gebaseerd op veel factoren.

Lees hier meer over de prijs van een huis leegruimen.

Neem contact op via de offertebutton of bel ons voor meer informatie over onze speciale ontruimingen.

Wovia Woningontruiming

  • Voor alle vormen van woningontruimingen en verhuizingen
  • Aanvullende diensten zoals vloerverwijdering en reiniging
  • Vervoer van overgebleven spullen naar goede doelen of stichtingen
  • Verkoop of opkoop van overgebleven spullen
  • Oplevergarantie op al onze werkzaamheden
Offerte

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met