Paul Hesselink

Wij helpen u graag verder

PAUL HESSELINK

Na zijn hogere Auto-technische opleiding, heeft Paul Hesselink bij diverse toeleveranciers van de automobiel industrie gewerkt. Zijn technisch talent heeft hij ook jaren toegepast in de Telecom industrie, eerst voor Nokia in Deventer, daarna als zelfstandig ondernemer.

Tussendoor heeft Paul veelvuldig gereisd door onder andere Australië en Afrika, waar hij Wessel en Arjanne Vroegop van Wovia-Vroegop heeft ontmoet. Zodoende is hij ook enthousiast geworden voor het beroep woningontruimer.

Sinds enige tijd is Paul onderdeel van Wovia en actief vanuit zijn woonplaats te Twello, nabij Deventer. De praktische, technische en oplossende instelling van Paul komt hem goed van pas bij de werkzaamheden die komen kijken bij het ontruimen en verhuizingen.

Naast het werk zelf spreekt vooral de sociale kant hem erg aan: “Persoonlijk contact is voor mij belangrijk, Ik kom u graag snel verder helpen”. Paul denkt met zijn klanten mee. Komt hij bijvoorbeeld nog spullen van waarde tegen waar de familie overheen heeft gekeken, dan gaan deze zondermeer weer terug naar de opdrachtgever.

Verklaring omtrent het gedrag (VOG)

In ons vak zijn helaas veel “flamboyante types” aan het werk. Daarvan onderscheiden wij ons. Wanneer u met Paul Hesselink in zee gaat, kunt u van hem verwachten dat hij de opdracht met de grootst mogelijke zorg, discretie en respect voor u uitvoert en dat hij alle afspraken met u nakomt. Hij kan u een verklaring omtrent het Gedrag (VOG) overleggen. Een VOG verklaring wordt onder strikte voorwaarden afgeven door het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40
7391 LZ Twello

06-2186 4350
0571 – 795016
info@wovia-hesselink.nl

Offerte aanvragen

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met