Wessel vroegop

Wij helpen u graag verder

Wessel Vroegop

Na zijn commerciële opleiding in de autowereld en logistiek, heeft Wessel Vroegop bij diverse bedrijven in de verkoop en logistieke planning gewerkt. Via de verkoop van bedrijfswagens bij Daf en het runnen van de receptie werkplaats bij een Landrover garage is Wessel Vroegop terecht gekomen in de reiswereld.

De omgang met mensen, het regelen en organiseren en de passie voor reizen heeft mede aangezet tot het starten van een eigen bedrijf. Na een lange periode op het Afrikaanse, Zuid Amerikaanse en Aziatische continent gewerkt te hebben en daar gezien te hebben hoe groot de verschillen op de wereld zijn, is de sociale kant zeker gestimuleerd. Het hergebruik en het scheiden van de afvalstromen is hier onder andere een doorslag van in het huidige werk.

Op een van deze reizen is Wessel Vroegop ook Paul Hesselink tegen gekomen. Beide reisden met hun partners in een eigen voertuig door Afrika en konden het al snel samen goed vinden. Dit heeft jaren later uitgewerkt tot een samenwerking in Wovia.

Na deze periode is het Woningontruiming bedrijf gestart. De eerder opgedane technische en logistieke ervaringen samen met de reiservaringen vormen een mooie basis voor de passie waarmee Wessel Vroegop Wovia heeft gestart.” De sociale kant van het werk spreekt hem dan ook erg aan”.

Verklaring omtrent het gedrag (VOG)

In ons vak zijn helaas veel “flamboyante types” aan het werk. Daarvan onderscheiden wij ons. Wanneer u met Wessel Vroegop in zee gaat, kunt u van hem verwachten dat hij de opdracht met de grootst mogelijke zorg, discretie en met respect voor u uitvoert en dat hij alle afspraken met u nakomt. Hij kan u een verklaring omtrent het Gedrag (VOG) overleggen. Een VOG verklaring wordt onder strikte voorwaarden afgeven door het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

06-1060 8344
033-4654900
info@wovia-vroegop.nl

Offerte aanvragen

Wovia Vroegop

Rustenburgerweg 93
3815 NC Amersfoort

Bekijk regio

Wovia Hesselink

Stobbenakker 40,
7391 LZ Twello

Bekijk regio

Partners

Wovia werkt samen met